Одеські правоохоронці затримали групу молодиків / фото НПУ

В Одесі затримано двох чоловіків, підозрюваних у розбійних нападах на АЗС і магазини.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, затримали зловмисників співробітники Усатівського відділення поліції спільно з бійцями батальйону поліції особливого призначення після чергового розбійного нападу на автозаправну станцію на автодорозі «Одеса-Київ».

«Цього разу грошей у касі не виявилося, тому вони поїхали ні з чим, а потерпіла зателефонувала в поліцію. За кілька годин оперативно-розшукових заходів після отримання повідомлення про злочин поліцейські знайшли одного з підозрюваних в Одесі, іншого - на виїзді з міста», - повідомили в главку.

Читайте такожВбивство чоловіка у Києві: стали відомі ім’я жертви та деталі злочину

Як наголошується, напади молоді чоловіки здійснювали, прибувши на місце злочину на орендованому автомобілі. Поки один зі зловмисників підходив до касира і, погрожуючи пістолетом, вимагав виручку, другий залишався за кермом, щоб бути готовим швидко зникнути з спільником і грошима.

Підозрювані 20-ти і 22-х років - уродженці Іванівського та Ренійського районів Одеської області, в Одесі вони орендують житло.

«На рахунку зловмисників мінімум два напади на АЗС у Роздільнянському та Біляївському районах і квітковий магазин в Одесі», - повідомили в управлінні.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання і в автомобілі правопорушників виявлено маски, зброю, одяг та інші речові докази їхньої злочинної діяльності.

Обом чоловікам оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Фігуранти перевіряються на причетність до інших злочинів на території регіону.