У поліції заявили, що від перевірки на стан сп'яніння водій відмовився / 24tv.ua

У вівторок, 10 грудня, патрульна поліція Львова зупинила працівника Служби безпеки України за керування автомобілем у нетверезому стані.

Читайте такожУ Броварах п'ятому п'яний водій "Фольксвагена" влетів у дерево: одна людина в комі (фото)Про це повідомили в прес-центрі Управління СБУ у Львівській області.

Зазначається, що за даним фактом СБУ почали службове розслідування. У разі підтвердження порушення з боку співробітника СБУ його можуть звільнити з органів.

Відео дня

Як передає Zaxid.net, представник патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій розповіла, що на водія BMW 528 поскаржився житель міста.

«Водій перебував з ознаками сильного алкогольного сп'яніння: запах алкоголю з порожнини рота, нечітка вимова, нестійка хода. 36-річний водій відмовився давати які-небудь документи на авто і демонстрував поліцейським посвідчення працівника однієї зі служб. Від перевірки на стан сп'яніння він відмовився», – повідомила вона.

Раніше УНІАН повідомляв, як на Чернігівщині п'яний київський СБУшник з компанією каталися на «Шкоді» і стріляли по людях.