Ілюстрація / REUTERS

Народний депутат від партії “Слуга народу” Володимир Ватрас одужав від коронавірусної інфекції COVID-19 і перебуває в самоізоляції у власній квартирі в Хмельницькому.

Читайте такожНардеп Скороход розповіла, як її з дитиною лікують від коронавірусуПро це кореспонденту УНІАН розповів сам політик.

За його словами, 28 березня він потрапив до Хмельницької міської інфекційної лікарні з діагнозом двобічна пневмонія та підтвердженим COVID-19, який показав ПЛР-тест.

Відео дня

“Перші три-чотири доби перебував у реанімації, був момент, коли застосовували кисневий концентрат. В цілому, мій стан здоров’я медики оцінювали як середньої тяжкості”, - наголосив Ватрас.

Він зазначив, що перед випискою йому зробили два ПЛР-тести, які показали негативні результати.

Політик додав, що наразі перебуває в самоізоляції, яка триватиме 14 днів. Крім цього, він продовжує амбулаторно лікувати пневмонію, контрольний знімок якої планується зробити через тиждень.

Також народний депутат зауважив, що в умовах епідемії недоцільно скорочувати видатки державного бюджету на фонд з протидії поширенню коронавірусу. “Сьогодні на позачерговій сесії окремі депутати говорили, що треба збільшувати видатки на культуру і освіту. Як на мене, то кошти варто тимчасово зняти з інших галузей  і профінансувати систему охорони здоров’я”, - вважає народний обранець.

Читайте також: