Функція буде безкоштовною / 2bitcoins.ru

У додатку для знайомств Tinder з'явиться аварійна кнопка для оповіщення про небезпечні ситуації.

Про це пише Wall Street Journal.

У разі небезпеки менеджери викличуть спецслужби до місця знаходження користувача.

Відео дня

Читайте такожFacebook і Google можуть збирати інформацію про перегляд порно навіть в режимі "інкогніто"Поява функції пов'язана з тим, що компанія Match Group, що володіє Tinder, придбала частку в додатку Noonlight, яке відстежує місцеперебування користувачів і повідомляє спецслужби у разі загрози життю.

Функція буде безкоштовною. Коли користувач натисне аварійну кнопку, йому буде запропоновано ввести спеціальний код. Якщо людина не зробить цього, то йому відправлять повідомлення. Якщо він не відповість, то співробітник Noonlight подзвонить користувачеві. Якщо людина не візьме трубку або підтвердить прохання про допомогу, то диспетчер викличе поліцію.

Щоб скористатися функцією, користувачеві доведеться надати додатку доступ до інформації про ваше місцеперебування. Match Group запевнила користувачів, що не буде використовувати дані для маркетингових цілей. Крім цього, користувачі, які активують функцію, будуть зазначені в додатку спеціальними стікерами. Компанія припускає, що це стане стримуючим фактором для недобросовісних користувачів.

Компанія проведе тестування нової функції в кінці січня в США. В яких країнах вона буде доступна після релізу, поки не повідомляється.

Раніше УНІАН повідомляв, як в мережу «злили» фото тисяч дівчат з Tinder.