Корчевніков знову в Києві / Facebook Корчевникова

Відомий російський пропагандист Борис Корчевніков, який раніше незаконно відвідував окупований Крим, знову зумів потрапити до Києва.

Відповідне фото він напередодні опублікував на своїх сторінках у соцмережах Facebook та Instagram.

На знімку ведучий телеканалу "Росія 1" позує на фоні стели на в'їзді до української столиці. У коментарях він уточнив, що фото актуальне.

Відео дня
Facebook Корчевникова

Хто такий Борис Корчевніков

Корчевніков відомий активною підтримкою РПЦ і політики Володимира Путіна. Раніше він вів передачу на російському ТБ і називав Крим "російським", а війну на Донбасі "громадянською, яку почала влада Києва".

Корчевніков в Україні: що було раніше

  • У жовтні минулого року Корчевніков кілька днів перебував у Києві. Він повідомляв, що отримав нагороду на фестивалі православного кіно "+Покров", який проходив у столиці з 7 по 10 жовтня за участю представників Української Православної церкви Московського патріархату.
  • Згодом в СБУ заявили, що пропагандист безперешкодно потрапив до Києва, оскільки у нього закінчився термін заборони на перебування в Україні. У Корчевнікова була п'ятирічна заборона на в'їзд з 5 вересня 2014 року. Але вона вже минула, заявили тоді в спецслужбі.