Динамо розгромило Минай / фото Динамо Київ

Київське "Динамо" в четвертому турі УПЛ розгромило новачка елітного дивізіону "Минай". Зустріч пройшла на "Олімпійському" в Києві.

Вже на 14-й хвилині матчу "Минай" залишився в меншості - Дмитро Павлиш збив Владислава Супрягу і отримав червону картку за фол останньої надії. Кияни тут же могли вийти вперед з пенальті, але Беньямін Вербич не зумів переграти голкіпера.

Читайте такожКравець знайшов собі новий клуб після того, як пішов з Динамо (фото)

Відео дня

Відкрити рахунок у матчі "Динамо" вдалося на 33-й хвилині - Супряга п'ятою віддав пас на Олександра Андрієвського, той протягнув м'яч у штрафний майданчик і переграв воротаря. Перед перервою Вербич після сольного проходу пробив у штангу, а Віктор Циганков успішно зіграв на добиванні.

У другому таймі Вербичу все ж вдалося відзначитися - словенець м'яко підсік м'яч над голкіпером після пасу Миколи Шапаренка. А ще через десять хвилин Міслав Матич відзначився автоголом після прострілу Віталія Миколенка.

"Минай" - "Динамо" - 0:4

Голи: Андрієвський, 36, Циганков, 40, Вербич, 59, Матич, 68 (автогол)

"Минай": Попович, Лопирьонок, Матич, Павлиш, Меліченко (Шеммі, 75), Ткачук, Піняшко (Книш, 67), Саків, Кожанов (Маткобожик, 20), Шиндер (Ахмедзаде, 75), Нурієв (Шпак, 67)

"Динамо": Бущан, Кендзьора (Караваєв, 74), Забарний, Сирота, Миколенко, Андрієвський, Шепелєв (Сидорчук, 46), Циганков (Цитаїшвілі, 63), Дуелунд (Шапаренко, 46), Вербич, Супряга (Соль, 46)

Попередження: Павлиш, Меличенко, Лопирьонок, Ахмедзаде - Забарний

Вилучення: Павлиш, 14

Нереалізований пенальті: Вербич, 15

"Минай" - "Динамо": підсумки матчу

  • "Динамо" набрало 11 очок у чотирьох турах і після своєї гри піднялося на перше місце в таблиці УПЛ. Але "Ворскла" ще може обійти киян за підсумками туру.
  • "Динамо" здобуло другу розгромну перемогу в поточному чемпіонаті, а також втретє в чотирьох іграх змогло забити як мінімум три голи.
  • 29 вересня "Динамо" належить провести матч-відповідь раунду плей-офф Ліги чемпіонів проти "Гента".
  • "Минай" зазнав другої розгромної поразки поспіль. У команди в активі 3 очки після трьох проведених ігор.