Один військовослужбовець отримав поранення / фото facebook.com/ato.news

На Донбасі з початку доби окупанти 8 разів відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил, поранено одного українського бійця.

Читайте такожБойовики продовжують облаштовувати вогневі позиції біля будинків цивільних – розвідка

Як повідомляється у зведенні прес-центру штабу операції Об'єднаних сил, збройні формування Російської Федерації обстріляли позиції українських військ із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Відео дня

П’ять обстрілів по позиціях Об’єднаних сил зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": неподалік Талаківки, Опитного, Красногорівки та Широкиного.

Три ворожих обстріли було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": двічі поблизу населеного пункту Хутір Вільний – з гранатометів різних систем та великокаліберного кулемету та поруч з Оріховим – з гранатометів різних систем.

Протягом минулої доби, 22 січня, збройні формування РФ на Донбасі 6 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув.