Вже за кілька днів у Києві задощить / фото ua.depositphotos.com

Протягом наступних п'яти діб у Київській області очікується зміна погодних умов. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

"28 травня ясні дні без опадів зміняться більш хмарною погодою з короткочасними дощами, які прийдуть із південного сходу", - прогнозують синоптики.

Водночас температурні значення, за їх даними, будуть у комфортних межах, +24°...+25°, лише 28 травня у столиці повітря прогріється до +27°.

Відео дня
З 28 травня у Києві почнуться дощі / фото Укргідрометцентр

Погода 25 травня - прогноз по Україні

25 травня в Україні очікується мінлива хмарність. Без опадів, лише вдень у західних областях місцями пройдуть короткочасні дощі та грози.

Вітер буде східний та південно-східний, 5-10 м/с, вдень в Криму та Приазов'ї подекуди пориви вітря сягатимуть 15-20 м/с.

Температура вдень по всій країні буде в межах +22°...+27°.

На Київщині сьогодні також буде мінлива хмарність й без опадів. Вітер південно-східний , 5-10 м/с. Вдень по обалсті стовпчики термометрів покажуть +22°...+27°, а у столиці буде близько +25°.

Також, за даними Укргідрометцентру, 25-27 травня в Україні, крім Криму, Закарпатської, а 25-26 травня й Івано-Франківської та Львівської областей, очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Вас також можуть зацікавити новини: