Ірина Венедіктова / Фото: УНІАН

Вищий антикорупційний суд зобов'язав Національне антикорупційне бюро України розпочати справу за повідомленням про недекларування генеральним прокурором України Іриною Венедіктовою майна.

Читайте такожПраворуч Гандзюк: Венедіктова відреагувала на акцію під її будинком

Фото судового рішення, яке оприлюднив активіст Сергій Стерненко в Facebook

Відео дня

"Скаргу Стерненка Сергія В'ячеславовича на бездіяльність посадової особи НАБУ за невнесенням відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань задовольнити. Зобов'язати посадову особу НАБУ внести відомості за заявою Стерненка Сергія В'ячеславовича від 13 квітня 2020 до ЄРДР".

За словами активіста, він подав заяву про можливе недекларування Венедіктовою майна - годинника за 10 тисяч євро і членства в ГО з ознаками прибутковості.

Фото: Стерненко/Facebook

Як повідомляв УНІАН, генпрокурор України Ірина Венедиктова і її чоловік, заступник начальника Департаменту кіберполіції Національної поліції Денис Колесник, проживають у квартирі в центрі Києва. Хоча в декларації вони її не вказали. Про це повідомляють журналісти проекту "Схеми". У деклараціях за 2019 рік говориться, що вони проживають поблизу Харкова.