Кондратюк подякував президенту за високу довіру \ president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський представив колективу Служби зовнішньої розвідки новопризначеного голову - Валерія Кондратюка.

Читайте такожЗеленський змінив голову Служби зовнішньої розвідки

Як повідомляє прес-служба Офісу президента, Зеленський вручив новопризначеному голові СЗР службове посвідчення. «Відмінна професійна підготовка, високий рівень освіти, значний управлінський досвід, набутий за час роботи на керівних посадах у воєнній розвідці, органах безпеки, на дипломатичній службі та в інших державних органах, дозволяють Валерію Віталійовичу Кондратюку успішно виконувати весь спектр відповідальних завдань для нашої країни», - сказав глава держави.

Відео дня

Зеленський також висловив переконання, що під керівництвом Кондратюка Служба зовнішньої розвідки посилить свою спроможність захищати національні інтереси в умовах гібридної війни проти України.

Зі свого боку Кондратюк подякував президенту за високу довіру.

«Я розумію свою особисту відповідальність за виконання покладених на Службу зовнішньої розвідки завдань», - зазначив він.

Кондратюк наголосив, що пріоритетами в його діяльності на посаді голови СЗР є зміцнення агентурного апарату, покращення роботи інформаційно-аналітичних підрозділів, розвиток кібер- та технічної розвідки, вдосконалення матеріально-технічної бази, соціальний захист працівників служби та членів їхніх сімей.

Кондратюк наголосив, що пріоритетами роботи на посаді голови СЗР є зміцнення агентурного апарату \ president.gov.ua

Як повідомляв УНІАН, 5 червня президент Володимир Зеленський змінив голову Служби зовнішньої розвідки. Відповідні укази №211/2020 та №212/2020 від 5 червня розміщені на сайті глави держави.

Згідно з ними, президент звільнив Валерія Євдокимова з посади голови Служби зовнішньої розвідки та призначив на його посаду Валерія Кондратюка.