Favbet Foundation передав механізованому батальйону ЗСУ позашляховик Nissan

Благодійний фонд Favbet Foundation передав одному з механізованих батальйонів Збройних сил України черговий позашляховик Nissan.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Favbet Foundation.

Наразі автомобіль працює на передовій, рятуючи життя українських військовослужбовців. Зокрема, авто вже допомогло евакуювати поранених бійців із зони бойових дій.

Відео дня

Нагадаємо, загалом від початку повномасштабного вторгнення ЗСУ отримали за сприяння Favbet Foundation та компанії Favbet понад 190 авто, в тому числі 53 позашляховики для ударних рот "Армії дронів".

Всього ж сумарна допомога ЗСУ та іншим Силам оборони за сприяння фонду склала понад 135 млн грн.

Favbet Foundation передав механізованому батальйону ЗСУ позашляховик Nissan

Favbet Foundation - благодійний фонд, заснований 2020 року. Фонд підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет від 20.04.2021 року, видана ТОВ "БК "ФАВБЕТ" на підставі Рішення КРАІЛ від 05.04.2021 року за №137 із змінами та Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022 року, видана ТОВ "БК "ФАВБЕТ" на підставі Рішення КРАІЛ від 13.12.2022 року за №433.