Коронавірус не обійшов стороною сім'ю Миколи Морозюка / фото: instagram.com/irina_moroziuk

Український футболіст турецького "Різеспора" Микола Морозюк повідомив про те, що його дружина Ірина перехворіла на коронавірус.

Читайте такожУ зірки Ювентуса повторно виявлений коронавірус

Ексгравець "Динамо" розповів про те, як все відбувалося, в ефірі програми "Великий футбол".

Відео дня

"Моя дружина перенесла коронавірус. Це було десь 2,5 тижні тому. Вона помітила у себе симптоми, яких ніколи не було раніше. Відчувши невелике печіння всередині, вона здала аналізи. Їй сказали - все чисто, будь спокійна. Після приїзду додому у неї почалася температура. Ірина викликала лікаря додому, а вона їй сказала, що це може бути коронавірус. Була велика паніка.

Пізніше вона з'ясувала, що відвідувала один салон, а через кілька днів дівчина, яка була в тому ж салоні, захворіла і важко переносила хворобу. Але Ірина, слава богу, перенесла її у звичайній формі. Трохи пізніше вона здала тест, і це підтвердилося", - сказав Морозюк.

Також футболіст зізнався, що тепер більш глибоко розуміє цю проблему:

"Отримавши інформацію від лікаря, безпосередньо коли моя дружина захворіла, я дізнався, що є зона ризику людей: літні або ті, у кого є проблеми зі здоров'ям. Вони переносять цей вірус складно. А якщо у вас немає ніяких проблем, ви можете перенести коронавірус взагалі без ускладнень, немов звичайну застуду. Ірина перенесла його досить легко. Так, була температура, і боліло горло, але все нормально".

Нагадаємо, в Україні триває карантин через пандемію COVID-19. Станом на 7 квітня в країні зафіксовано вже понад 1400 випадків зараження коронавірусом, а також 45 смертей.

УНІАН раніше повідомляв про те, що в українському футболі сталася перша смерть від коронавірусу.