В ГУР показали розгромлені позиції з двохсотими росіянами / фото REUTERS

Головне управління розвідки Міноборони України показало розгромлені позиції російських окупантів під Бахмутом Донецької області.

На кадрах, опублікованих в Telegram-каналі ГУР, видно, що українські воїни накрили окупантів в окопах. Всього ліквідовано близько десятка окупантів.

"Під Бахмутом. Сьогодні. Така доля чекає усіх частково мобілізованих росіян та інших окупантів, яких відправляють як гарматне м’ясо", - зазначили в ГУР.

Таким же відео поділився очільник Офісу президента Андрій Єрмак. Він зазначив, що у Бахмуті воюють люди, дрони і залізо. 

"Групи орків атакують українські позиції щодня. Їх холодні тіла розкидані у полях та посадках. Там воїни називають один одного "козаками", захищаючи нашу ідентичність. Історія сили та потужності пишеться щодня, з кожним знищеним ворогом, з кожним врятованим життям наших людей. Орків не буде, місто - стоятиме", - зазначив Єрмак.

Бої за Бахмут: головні новини

З кінця літа росіяни намагаються штурмувати на Бахмутському напрямку. ЗСУ стійко тримають оборону. Втім, напрямок вважають одним із найважчих.

Воїни грузинського легіону ліквідували групу найманців ПВК "Вагнер" у районі Бахмута на Донеччині. Втрати окупантів склали близько десятка загарбників.

Військовий експерт Олег Жданов вважає, що Бахмут має важливе значення і якщо російські окупанти його захоплять, то зроблять з цього "взяття Берліна". 

13 грудня військовослужбовець батальйону "Свобода" Національної гвардії України Ярослав Лисенко заявив, що, попри морози, українські військові продовжують утримувати Бахмут. Він зазначив, що під Бахмутом "стабільно важко".

Вас також можуть зацікавити новини: