Щоб отримати фітнес світового рівня,  мешканцям Запоріжжя тепер немає необхідності їхати в Європу та  Америку. Адже фітнес за міжнародними стандартами прийшов до них.  22 жовтня Sport Life презентував тут новий клуб.

У Sport Life тепер 40 клубів!

Спорт став не тільки більш якісним. Він став доступнішим. Клієнти  Sport Life  мають доступ до тренувань у всіх містах України, де є клуби мережі. Отже відрядження, відпустка, подорож тепер не привід припиняти тренування!

Відео дня

«Відкриваючи наші клуби, ми прагнемо привчити українців до здорового способу життя. Сьогодні тільки 3% українців займаються спортом. Для порівняння, в розвинених європейських країнах цей показник - 12%. Ми робимо спорт доступним для наших співвітчизників. Наші фахівці спеціально розробляють широкий спектр абонементних пропозицій. Найбільш лояльні - 10 гривень на день. На мій погляд це смішна ціна за здоров'є », - коментує Костянтин Дедищев, віце-президент з маркетингу ГК Sport Life.

Запорізький клуб преміум класу пропонує найширший спектр фітнес-послуг у місті. Міні-футбольні поля вже влітку приймали професійні та аматорські матчі. Відкрите тренування в аква-комплексі в день відкриття провела юнацька команда Запорізької федерації з плавання.

«Клуби  Sport Life - це не тільки місця для тренувань. Їх можна розглядати як повноцінні місця сімейного дозвілля. Кожен член сім'ї може знайти тут заняття собі до душі. Влітку тут буде функціонувати повноцінний аква-комплекс з відкритими басейнами», - ділиться Дмитро Музичук, керівник відділу продажів Sport Life Запоріжжя.