гпсу госпогранслужба пограничники граница патруль / dpsu.gov.ua

Державна прикордонна служба України не пропустила через державний кордон до країну сімох учасників екстремістських клубів російських байкерів, зокрема, учасників байкерського руху "Нічні вовки", повідомляється на сайті служби.

"За період великодніх і травневих свят ніяких організованих груп байкерів або навіть поодиноких мотоциклістів-провокаторів державний кордон не перетинали ані на в'їзд, ані на виїзд. Відтоді, як стало відомо про плани так званих "російських байкерів" ця категорія осіб перебувала на особливому контролі. На даний момент Держприкордонслужба відмовила у перетині кордону 7 байкерам на в'їзд до України: 6 - громадянам Білорусі, 1 - громадянину Молдови, який слідував з Росії", - йдеться в повідомленні.

Служба підкреслила, що жодним іншим чином (повітрям, морем або залізницею) представники екстремістських російських байкерських клубів на територію України не потрапляли.

Відео дня

"Що стосується інформації про нібито виїзд через ділянку кордону на Закарпатті представників "Нічних вовків" до Словаччини, то ця інформація повністю не відповідає дійсності", - наголошується в повідомленні.

Читайте такожУ центрі Праги сотні активістів влаштували "коридор ганьби" "нічним вовкам" Путіна

Служба нагадала, що минулого року через державний кордон прикордонники не пропустили майже 60 іноземних громадян на мотоциклах, які могли взяти участь у дестабілізації ситуації як у нашій країні, так і в інших країнах.