Собаки бордер-коллі характеристики мають позитивні / колаж УНІАН зі скріншоту та фото ua.depositphotos.com

Є різні породи собак, і представники однієї з них - бордер-коллі, дуже активні та розумні.

Цих псів спочатку розводили для того, щоб вони допомагали випасати овець, пише Bark. У бордер-коллі високий рівень інтелекту та енергії, і вони можуть бути чудовими компаньйонами для активних людей. Пси цієї породи вважаються слухняними, вони досягають успіху в навчанні спритності.

Тварини - протилежність "домосіду", їх називають порода "без вимикача", повідомляє iHeartDogs. Тварини люблять взаємодіяти з господарями та членами їхньої сім'ї, але потрібно постійно працювати з ними - тренувати і мозок, і тіло, інакше їхня поведінка може стати деструктивною.

Відео дня

Для того, щоб розумова активність бордер-коллі не знижувалася, підійдуть інтерактивні ігри, які заохочують вирішення проблем, навчальні заняття чи головоломки, йдеться на PitPat.

Відома порода собак була в центрі уваги - про що повідомлялося

Професійний дресирувальник Гаррет Вінг говорив, що, зокрема, ніколи б не завів чихуахуа. Експерт назвав собак цієї породи "демонами з підземного світу".

Дресирувальник також поділився, що не хотів би мати бладхаунда, оскільки тварини цієї породи мають жирну шкіру, через що смердять.

Вас також можуть зацікавити новини: