В Запорізькій області сталась смертельна ДТП / zp.npu.gov.ua

У Мелітополі (Запорізька область) водій автомобіля не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з електроопорою. В результаті аварії водій та пасажир авто загинули, ще двоє пасажирів госпіталізовані.

Читайте такожУ центрі Києва позашляховик влетів у відбійник - водій загинув на місці (фото, відео)

Як повідомляється на сайті Нацполіції Запорізької області, повідомлення про ДТП надійшло правоохоронцям 15 грудня, близько другої години ночі.

Відео дня

На місці пригоди працювали слідчо-оперативна група відділу поліції, працівники ДСНС та лікарі швидкої.

Поліцейські встановили, що водій автомобіля «ВАЗ-21104» не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини та допустив наїзд на електроопору вуличного освітлення. Від зіткнення автомобіль перекинувся та пошкодив паркан приватного домоволодіння.

zp.npu.gov.ua

Внаслідок аварії водій автомобіля, мешканець Мелітополя 1994 року народження, загинув на місці. Трьох пасажирів, транспортного засобу було доставлено до лікарні. Чоловік 1994 року народження від отриманих травм помер в лікарні. Наразі в лікарні залишаються дівчина 1998 року народження та чоловік 1994 року народження.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Розпочато досудове розслідування.

Напередодні повідомлялось, що на Одещині внаслідок ДТП загинули дві людини, ще четверо постраждали.