Кошеня підвісили мотузкою до дерева і били молотком / фото УНІАН

На Закарпатті поліція відкрила справу за фактом знущання підлітків над кошеням. 

Як повідомляє поліція Закарпатської області, правоохоронці виявили відповідне відео в одній із соцмереж. Події відбувалися у селі Ільниця Хустського району.

Зокрема, на відео видно, як кошеня підвісили мотузкою до дерева. У момент, коли воно гойдається, один із підлітків наносить по ньому удари молотком. Також на землі нерухомо лежать кішка та ще одне кошеня.

Відео містить сцену насильства

"Провівши перевірку правоохоронці оперативно встановили особи дітей, зафільмованих на відео. Ними виявилися двоє місцевих 13-річних хлопців", - йдеться у повідомленні поліції.

Зазначається, що причетних до інциденту та їх батьків правоохоронці розшукали та доставили до відділення поліції. З ними працюють слідчі та співробітники ювенальної поліції.

Відкрито кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження дітей з тваринами.

Інші випадки жорсткого поводження з тваринами

У Хмельницькій області невідомі розстріляли гніздо лелек. У кублі була пара птахів і двоє їхніх діток. 

За даними зоозахисників, маленьких птахів так і не знайшли, одна доросла лелека отримала поранення, її відвезли до лікарні, де діагностували відкритий перелом крила.

За словами місцевих жителів, вони чули шум мотоциклу, чоловічий сміх, а потім – постріли. Вийшовши з будинків, побачили, що сталося з гніздом.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з твариною.

Вас також можуть зацікавити новини: