Журналістка похвалила Київ

Відома американська тревел-блогер і журналістка Брієнні Вілсон (Breanna Wilson) побувала в Києві і назвала його «столицею Східної Європи, яку обов'язково потрібно відвідати».

Про це вона написала у своєму матеріалі, опублікованому виданням Forbes.

«Враховуючи нещодавні революції, триваюче протистояння з Росією і, скажемо чесно, холодну погоду, Київ був місцем, яке захоплювало мене, як журналіста, але я ніколи не була впевнена, що хочу його відвідати. Не кажучи вже про те, щоб рекламувати його кому-небудь ще. Але я була неправа. І не знадобилося багато часу, щоб це з'ясувати», – заявила журналістка.

Відео дня

Так, вона відзначила столичні художні та соціальні проекти. Зокрема, ресторан Urban Space 500, який фінансувався 500 спонсорами, а весь прибуток направляє на допомогу соціальним проектам і стартапам для розвитку міста.

«Або The Naked Room Gallery – простір, де демонструють свої роботи місцеві художники. Крім того, протягом дня галерея працює як кафе, а вночі перетворюється на секретний винний бар. Так що це кращий спосіб зануритися в локальну арт-сцену», – написала автор.

За її словами, один з центральних районів Києва – Поділ – схожий на район Нью-Йорка Бруклін своєї вальяжністю та чудовими місцями для відпочинку.

«Поділ – найбільш модний район міста, і для цього є всі підстави. Перебуваючи в цьому районі, який самі місцеві жителі називають «старим містом», далеко від шуму і суєти Хрещатика – головної вулиці Києва, розумієш, що Поділ більше схожий на Бруклін. Він такий же спокійний, з безліччю відмінних закладів, добре одягненим і крутим натовпом людей навколо», – підкреслила блогер.

Також вона повідомила, що в Києві сьогодні дуже широка коктейльна карта і різноманітна барна культура, яка може задовольнити запити навіть найбільш вимогливої публіки.

«Ходять чутки, що є навіть секретний «зал тільки для барменів», який відкривається в 2 години ночі, і в нього можуть входити лише місцеві жителі, які працюють в міській барній індустрії. Я не можу ні підтвердити, ні спростувати ці чутки, але мені подобається сама ідея таємних барів», – констатувала Брієнні Вілсон.