Буславець розповіла про переваги свого знака Зодіаку / фото УНІАН

В. о. міністра енергетики Ольга Буславець зізналася, що при підборі людей у своє відомство покладається на своє чуття, оскільки вірить, що гороскоп забезпечив їй потужну інтуїцію.

Читайте такожБуславець зібралася провести експеримент - закрити шахту в "якомусь мономісті"

Таку заяву Буславець зробила в інтерв'ю «Економічній правді», при обговоренні кандидатур на посаду «вугільного» заступника міністра. Журналіст назвав кілька кандидатів, і запропонував главі відомства розставити їх за пріоритетністю.

Відео дня

«У кожного є маса плюсів і якісь мінуси, з якими можна рахуватися. Я не хотіла б розставляти пріоритети або віддавати комусь переваги, оскільки з цими людьми я познайомилася на співбесідах.

Скажу вам чесно, що іноді на цих співбесідах я прислухаюся до своєї інтуїції, тому що дуже добре відчуваю людей. Я народжена під знаком риб, це дуже інтуїтивні люди, мене ця інтуїція дуже часто рятувала і оберігала, тому дякую Богові, що вона у мене є», - зазначила Буславець.

Довідка УНІАН. Буславець була призначена на посаду заступника міністра Мінекоенерго з покладанням обов'язків глави відомства в середині квітня. Кандидатуру схвалив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, який раніше працював топ-менеджером у компанії "ДТЕК-Західенерго".

Голова профільного енергетичного комітету парламенту Андрій Герус заявив, що з легкої руки Буславець під час перебування на посаді керівника директорату енергетичних ринків Міністерства енергетики свого часу була прийнята відома формула "Роттердам+". Як відомо, доходи від цієї скандальної формули отримав ДТЕК.

Як повідомляв УНІАН, раніше тимчасовий міністр скандальним чином вирішила відключити три атомні енергоблоки і знизити потужність ще на п'яти блоках державного підприємства "Енергоатом", що виробляє найдешевшу електроенергію в країні. Це дало можливість іншим видам генерації, а саме вугільній та сонячній, зберегти свої доходи.