Марк Цукерберг / Ілюстрація REUTERS

Засновник Facebook Марк Цукерберг увійшов до топ-3 найбагатших людей світу за даними Bloomberg - його стан вперше перевищив 100 млрд доларів.

Про це повідомляє Bloomberg.

Читайте такожЦукерберг розкрітікував Twitter через Позначення поста Трампа "недостовірнім"

Відео дня

За даними агентства, окрім Цукерберга, стан в понад $100 млрд також мають: засновник Amazon Джефф Безос ($190 млрд) і співзасновник Microsoft Білл Гейтс ($120 млрд).

$22 мільярди за рік

Як зазначає видання, лише за рік Цукерберг за рік розбагатів на 22 млрд доларів. Таке різке збільшення статків може бути пов'язано з повноцінним запуском сервісу Reels в Instagram (аналога TikTok).

Рейтинг Forbes

Разом з тим, за даними Forbes, Цукерберг поки займає четверте місце з 97,5 млрд доларів. На третьому місці в Forbes - глава групи Louis Vuitton Moët Hennessy Бернар Арно зі 104 млрд доларів. На першому - Джефф Безос (193 млрд доларів), другий - Білл Гейтс (113,4 млрд доларів).

Найближчі конкуренти в рейтингу

У липні 2020 року засновник Tesla Ілон Маск посів сьоме місце в рейтингу найбагатших людей планети. За версією Bloomberg, Маск обійшов у рейтингу інвестора Уоррена Баффета. На момент складання рейтингу стан Маска оцінювалося в 70,5 млрд дол, Баффета - в 69,2 млрд.