Динамические характеристики "заряженных" Golf пока неизвестны / фото Volkswagen

Компанія Volkswagen представила "заряджені" версії хетчбека Volkswagen Golf восьмого покоління.

Читайте такожToyota придумала назву для своїх "заряджених" моделей

Про це повідомляє Аutonews.ru.

Відео дня

"Новинку клієнтам запропонують з бензиновим мотором, а також з дизелем та гібридною силовою установкою ", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що хот-хетч Volkswagen Golf GTI отримав 2,0-літровий бензиновий турбодвигун з чотирма циліндрами. Потужність агрегату становить 245 к. с. і 370 Н·м крутного моменту. Двигун може працювати спільно з шестиступеневою механічною коробкою передач. Опціонально доступний семиступеневий "робот" з двома зчепленнями.

"Автомобіль побудований на модернізованій платформі MQB. Хетчбек отримав підвіску типу "Макферсон" спереду і многоричажка ззаду. Автомобіль має передній привід, електронне блокування диференціала та адаптивні амортизатори. Від інших модифікацій GTI відрізняється спортивною вихлопною системою з двома патрубками та гальмівними супортами червоного кольору. На вибір клієнтам пропонуються 17-, 18- і 19-дюймові колісні диски ", - підкреслює видання.

Автомобиль построен на модернизированной платформе MQB / фото Volkswagen

Також клієнтам запропонують дизельну модифікацію "зарядженого" хетчбека під назвою Volkswagen Golf GTD. Така версія оснащується 2,0-літровим агрегатом TDI з віддачею 200 к.с. і 400 Н·м крутного моменту. Двигун працює спільно з семиступеневою роботизованою коробкою передач.

Гібридний Volkswagen Golf GTE оснащується турбомотором 1,4 TSI потужністю 150 к.с. і електродвигуном. Сумарна потужність такого хот-хетча - 245 кінських сил. На одній електротязі новинка може проїхати близько 60 кілометрів.

Динамічні характеристики "заряджених" Golf поки невідомі. Публічний дебют машин відбудеться на автосалоні в Женеві на початку березня. Очікується, що прийом замовлень на новинки почнеться цього літа. Перші автомобілі з'являться в дилерів восени нинішнього року.

Стандартний восьмий "Гольф" дебютував у жовтні 2019 року. За попередніми даними, базовим мотором стане 1,6-літровий атмосферник потужністю 110 к.с., який може поєднуватися як з механічною коробкою передач, так і з шестиступеневим "автоматом". А старшою буде версія з колишнім 1,4-літровим турбоагрегатом TSI потужністю 150 к.с., який працюватиме в парі виключно з семиступеневим DSG.