Водій під дією наркотиків протаранив машину патрульних і поїхав далі / скріншот з відео

З'явилося повне відео автомобільної пригоди водія, якого вчора затримали в Одесі в стані наркотичного сп'яніння за скоєння кількох ДТП з потерпілими.

Відео з'явилося на YouTube-каналі Центру інтегрованої системи відеоспостереження та відеоаналітики міста Одеси (Центр - «077»).

Читайте такожНа Одещині водій встановив "алкогольний антирекорд"

Відео зафіксувало перші дії неадеквата. Він ходив центром міста з кийком в руках, потім взяв столик і стільці літнього майданчика кафе і поставив посеред перехрестя. Перехрестившись, чоловік сів за кермо автомобіля і поїхав, грубо порушуючи правила дорожнього руху.

Під час своєї поїздки він підрізав і зачепив кілька машин. Його намагалися зупинити кілька автомобілістів, після чого на місце під'їхала поліція. Від цього моменту і почалася гонитва.

Нагадаємо, як повідомляли в соціальних мережах очевидці, автомобіль Subaru пересувався зі швидкістю близько 150 км/год. До затримання водій врізався в паркан Національного університету "Одеська юридична академія", розвернувся на 4-й станції Великого Фонтану і врізався в дерево біля військової академії. При останньому зіткненні сталося загоряння авто, яке оперативно загасили.

На водія наділи наручники. При цьому зловмисник вимовив своє ім'я (Володимир Гула) і повторював, що він – бог, "не вбиваємий" і зараз порве наручники. Водій також визнав, що приймав амфетамін, який, як він вважає, наркотиком не є.

Як повідомив УНІАН один з очевидців, вказаний чоловік нібито є власником одного з барів, розташованих в центрі Одеси.

Вас також можуть зацікавити новини: