Мірча Луческу / фото УНІАН

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу в ході прес-конференції поділився очікуваннями від другого матчу з "Гентом" у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Луческу цитує офіційний сайт "Динамо".

"Найважливіше - забути рахунок першого матчу. Природно, треба пам'ятати про гру, атмосферу, настрій, який суперник протистоїть нам. А ось про результат треба забути", - сказав Луческу.

Румунський тренер висловив упевненість, що матч не буде простим для "Динамо":

"На нас чекає дуже складна гра проти хорошого суперника. Вони грають під великим тиском, оскільки були незадовільні результати в останніх матчах. Але сама гра, в тому числі в останньому поєдинку, була на високому рівні. Тому я чекаю відповідну реакцію від своїх гравців, тому що по-іншому буде дуже складно".

Читайте такожДинамо - Гент: стало відомо, хто судитиме матч

Луческу розповів про стан травмованих гравців. За його словами, Денис Попов ще не готовий допомогти команді, в той же час Жерсон Родрігес тренувався перед матчем в загальній групі.

Також тренер передав послання вболівальникам "Динамо":

"Хочу, щоб всі наші вболівальники передали через телевізор бурю позитивних емоцій нашим гравцям. Раділи грі і, врешті-решт, підсумковому результату".

"Динамо" - "Гент": перед матчем

  • Матч "Динамо" - "Гент" відбудеться 29 вересня на "Олімпійському". Початок - о 22.00. Де дивитися матч "Динамо" - "Гент".
  • Перша зустріч команд відбулася в Бельгії 23 вересня. "Динамо" здобуло перемогу з рахунком 2:1.
  • "Динамо" може пробитися в груповий етап ЛЧ вперше з сезону 2016-2017.
  • Зустріч у відповідь у "Гента" пропустить українець Роман Безус, який був вилучений з поля в першій грі. Також у матчі не зіграє ще один українець Роман Яремчук.

  • Між матчами раунду плей-офф кваліфікації ЛЧ "Динамо" і "Гент" зіграли в національних чемпіонатах. Кияни в УПЛ розгромили "Минай" (4:0), а "Гент" програв "Левену" (2:3).