Олексій Михайличенко назвав причини чергової втрати очок / фото ФК Динамо Київ

Головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко прокоментував нічию у матчі 30-го туру УПЛ проти "Олександрії" (2:2).

Слова фахівця наводить офіційний сайт "Динамо".

"В контексті цієї гри не можна не згадати фінал Кубка України, який був тривалим, важким і нервовим. На нього було витрачено багато сил і емоцій. Тому план на сьогоднішню гру ми побудували таким чином, щоб як можна більше освіжити команду, і побудували двома різними таймами. Не тільки для того, щоб домогтися результату в сьогоднішньому матчі, якого ми, звичайно ж, зобов'язані були домагатися, але і в перспективі ще однієї важливої гри з "Зорею", яка відбудеться в четвер", - сказав Михайличенко.

Відео дня

Тренер також натякнув на упередженість арбітрів, які призначили два пенальті у ворота киян:

Читайте такожДвічі пропустили з пенальті: Динамо в третій раз поспіль втратило очки в УПЛ

"Вважаю, що без помилок не обійшлося і перший тайм видався не зовсім так, як ми планували. Другий тайм все поставив на свої місця, але, на жаль, на останніх хвилинах ми пропустили другий пенальті. Якщо було б треба - був би і третій... Це все, що я можу сказати", - додав тренер.

За словами Михайличенка, позитивного результату не дозволили домогтися "елементарні помилки":

"Всі гравці, які були задіяні, - це обойма основного складу. Звичайно, деякі футболісти віддали дуже багато сил і емоцій. Помилки сталися не просто так: бувають тактичні помилки і прорахунки, а буває просто брак уваги і концентрації - елементарні помилки, які не дозволили нам досягти того результату, який ми, вважаю, по грі повинні були заслужити".

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що "Динамо" виграло Кубок України і зрівнялося з "Шахтарем" за кількістю трофеїв.