Сьогодні море в Одеській області штормитиме / фото ua.depositphotos.com

На суботу, 25 травня, в Одеській області оголосили підвищений рівень небезпечності через негоду на морі. Попередження про небезпечні гідрометеорологічні явища оприлюднив Гідрометеорологічний Центр Чорного та Азовського морів.

"Протягом доби 25 травня вздовж узбережжя Одещини вітер північно-східний 12-17 м/с, помірне хвилювання моря", - попереджають синоптики.

Також, за їх даними, вранці на південному узбережжі та в лиманах спостерігатиметься короткочасний підйом рівня моря. Через це оголошено І рівень небезпечності.

Відео дня
На узбережжі Одещини оголошено І рівень небезпеки / Гідрометеорологічний Центр Чорного та Азовського морів

Погода в Одесі та Одеській області 

Сьогодні на Одещині, за даними синоптиків, очікується мінлива хмарність. Вдень без опадів. Вітер очікується північно-східний, 7-12 м/с. Температура по області становитиме +23°...+28°. На автошляхах видимість добра

В Одесі 25 травня також прогнозується мінлива хмарність. Без опадів. Стовпчики термометрів вдень покажуть +23°...+25°. Температура морської води +19°...+20°.

Шторм в Україні - що відомо

Нагадаємо, синоптик Ігор Кібальичич раніше попереджав про шторм на вихідних, що очікується в акваторії моря. За його даними, вітер переважатиме східної чверті, у південній половині з поривами місцями до 15-20 м/с.

"На акваторії Азовського моря та у північно-західній частині Чорного моря очікується шторм", - повідомив він.

Вас також можуть зацікавити новини: