У Криму та Приазов'ї очікується сильний вітер / фото ua.depositphotos.com

На вихідних, 25 та 26 травня, в Україні місцями дощитиме, подекуди посилиться вітер, а також місцями температура знизиться до +19...+22 градусів. Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко.

"В Криму та Приазов'ї 25-26 травня очікується сильний вітер, до штормових поривів, до 15-20 метрів за секунду", - попередила вона.

У суботу, 25 травня, дощі з грозами місцями пройдуть на заході, а в неділю - на півдні та в центральних областях.

Відео дня

"Хоча не варто сильно на ці дощі розраховувати через їхню локальність та тимчасовий літній характер... Наллє - добре, але може й кількома краплями обмежитися", - пояснила синоптик.

Решта території України, за її даними, 25-26 травня належатиме сухій погоді.

Температура повітря на вихідних становитиме протягом дня +22...+28 градусів, а в неділю в Приазов'ї похолоднішає до +19...+22 градусів.

Погода у Києві - прогноз синоптика

У Києві, за даними Наталки Діденко, в суботу та неділю вдень буде +22...+25 градусів. Без опадів, натомість буде "красива сонячна погода із білими хмарками".

Посилення вітру в Україні

На 25 травня в Одеській області оголосили підвищений рівень небезпечності. За даними синоптиків, вздовж узбережжя очікується північно-східний вітер, швидкість якого буде 12-17 м/с. Через це спостерігатиметься помірне хвилювання моря.

Вас також можуть зацікавити новини: