Путіна готують до нових виборів / Скріншот

Кремль перед виборами в Росії отримав жорстку вказівку не згадувати про вік Путіна. Про це розповів політолог Володимир Фесенко в ефірі телеканалу FREEДОМ.

За його словами, соціальні опитування показали, що для росіян "реальна старість" починається в 70 років. "Путіну за формальним його календарем вже 71 рік, тобто він вже літня людина. Вже починаються порівняння з Брежнєвим. Звичайно, Путін виглядає бадьоріше, хоча знову-таки дуже багато чуток про його важку хворобу. Звідси і чутки про двійників. Але заборона на згадку віку - це вже теж діагноз", - сказав він.

Фесенко вважає, що Путіна хочуть показати "генералісимусом" і переможцем у "Вітчизняній війні". "Їм хочеться показати Путіна в ролі переможця, але не виходить, перемог-то немає. І тут проблема, тут прокол. Тому доводиться придумувати як спектаклі в Дагестані або нічні поїздки в штаб військового угруповання і так далі", - пояснив політолог.

Відео дня

Вибори в Росії: що відомо

Восьмі вибори президента РФ повинні пройти 17 березня 2024 року. Раніше російські ЗМІ з'ясували, хто складе "конкуренцію" Путіну.

Як повідомляв УНІАН, цього місяця Парламентська асамблея Ради Європи визнала Росію диктатурою, всіх її ченов закликають не визнавати легітимність Путіна після завершення терміну його президентства.

Вас також можуть зацікавити новини: