Росіяни провалили держзамовлення з виробництва крилатих ракет Х-32, з'ясували партизани / колаж з фото УНІАН та скріншоту з google.com/maps

У Московській області РФ Дубненський машинобудівний завод провалив річне держзамовлення на виробництво крилатих ракет Х-32 - на підприємстві ще до 10 листопада мали зробити 80 штук, а вироблена фактично тільки 61 одиниця.

Доступ до секретної інформації підприємства отримали агенти партизанського руху "Атеш". "Наше джерело з керівництва заводу повідомляє, що держзамовлення перевищувало можливості заводу у понад три рази", - йдеться в Telegram-каналі партизанів.

Партизани також дізналися, що терміни виконання держзамовлення на прохання керівництва підприємства "відсунули" до кінця грудня цього року. Тепер заводу потрібно зробити решту 19 Х-32.

Відео дня

У РФ провалили держзамовлення з виробництва крилатих ракет, поділилися в "Атеш" / інфографіка t.me/atesh_ua

Триває війна в Україні проти РФ - сьогодні це варто знати

На початку листопада представник Головного управління Міноборони України генерал-майор Вадим Скібіцький повідомив, що росіяни модернізують крилаті протикорабельні ракети повітряного базування великої дальності Х-22 - переробляють їх у Х-32. За його даними, мова йде про невеликі цифри - приблизно дев'ять штук на місяць.

19 грудня керівник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк попередила, що є загроза російського ракетного удару по нашій країні - окупанти накопичують ресурси і очікують на момент.

Довідка УНІАН. Ракета Х-32 - це крилата ракетна зброя росіян повітряного базування, її клас - "повітря-поверхня". У відкритих джерелах зазначено, що швидкість цієї ракети становить від 4000 до 5400 км/год, а дальність - до 1000 км.

Вас також можуть зацікавити новини: