Львів. 12 вересня. УНІАН. Голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк  12 вересня взяв участь у презентації професійного хокейного клубу «Леви», який є єдиним хокейним клубом на теренах західної України. Про це УНІАН повідомили у Львівській ОДА.

У Львові презентували хокейний клуб «Леви». Фото

Президент клубу Ігор Чуркін представив повний склад новоствореної хокейної команди, до якої увійшли 25 гравців із різних країн світу.

Відео дня

У Львові презентували хокейний клуб «Леви». Фото

Голова Львівської ОДА привітав новостворену  хокейну команду і відзначив, що Львів уже має свою історію створення українського хокею, яку "Леви" будуть відроджувати і продовжувати.

У Львові презентували хокейний клуб «Леви». Фото

Михайло Цимбалюк також наголосив, що на Львівщині в рамках підготовки до Зимової Олімпіади 2022 року буде споруджуватися спортивна інфраструктура, в тому числі і хокейна, яка продемонструє, що Львівська область є ще і хокейним краєм.

Голова Львівської ОДА також наголосив на необхідності виховувати серед молоді області своїх спортсменів, які уже займаються цим видом спорту.

У Львові презентували хокейний клуб «Леви». Фото

Президент хокейного клубу Ігор Чуркін подарував Михайлові Цимбалюку майку під номером 1 ХК «Леви». Приймаючи подарунок, голова Львівської ОДА наголосив, що ця майка багато до чого зобов’язує, і він зробить усе можливе, щоб команда гідно розвивалася і досягала високих спортивних результатів.

Фото Ігоря Сенкальського