Ілюстрація REUTERS

До роботи в офісі вже повністю або частково повернулися 68% компаній в Україні, йдеться в опитуванні Європейської Бізнес Асоціації.

Читайте такожРинок українського фрілансу рекордно зріс під час карантину (інфографіка)

Згідно з повідомленням, у контексті кадрової політики, 60% опитаних підприємців планують зберегти персонал компанії в незмінному складі, 28% - думають над скороченням, ще 13% шукають нових працівників.

Відео дня

"На найближчі півроку 69% опитаних планують залишити рівень заробітних плат незмінним, 21% - думають над скороченням, і лише 9% - розмірковують над підвищенням", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, за даними Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, станом на 1 червня роботодавці подали 12,8 тисячі пакетів документів для отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину, а фінансову допомогу отримали майже 100 тисяч працівників.

Довідка УНІАН. Європейська Бізнес Асоціація - неприбуткова організація міжнародного бізнесу в Україні, заснована в 1999 році. Об'єднує понад 900 європейських, українських та міжнародних компаній.