Лікарів забезпечать харчуванням \ УНІАН

В медичних закладах, де надають допомогу при COVID-19, буде організовано харчування медиків та обладнано кімнати відпочинку для поліцейських.

Читайте такожВ Тернопільській області ще троє людей захворіли на СOVID-19, серед них двоє дітей

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров’я. «Усі медпрацівники, яких залучено до боротьби з поширенням коронавірусної інфекції в Україні, та які постійно перебувають на роботі, будуть забезпечені харчуванням. Також у закладах охорони здоров’я, що надають медичну допомогу хворим з коронавірусною хворобою, мають бути обладнані кімнати відпочинку для працівників поліції», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Відповідне розпорядження підписав заступник міністра охорони здоров'я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко 27 березня за результатами наради з керівниками регіональних штабів.

Читайте також:

Відповідальність за виконання даного розпорядження покладена на керівників робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій в областях та місті Києві.

Як повідомляв УНІАН, станом на ранок 28 березня в Україні 311 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 8 летальних, 5 пацієнтів одужали. Всього з початку 2020 року надійшло 1712 повідомлень про підозру на коронавірус.

Інфографіка УНІАН