У Миколаївській області зафіксовано вогнище коронавірусу / фото УНІАН

Станом на 14 квітня в Миколаївській області зареєстровано 14 підтверджених випадків коронавірусу, всі вони зареєстровані у Вознесенському районі.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської ОДА.

Читайте такожНа Миколаївщині вже п’ять хворих на COVID-19

Відео дня

Як зазначається, протиепідемічні заходи у вогнищі продовжуються.

"14.04.2020 виявлено 9 нових випадків. З них 2 особи мешкають у с. Воронівка, 6 осіб з м. Вознесенська (4 із однієї родини) та 1 особа з с. Прибужани. Зазначені особи належать до тісного кола спілкування, із раніше захворівшими, за релігійною ознакою", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, за медичною допомогою звернулися 4 пацієнти з підозрою на COVID-19, з низ 1 особу госпіталізовано до КНП "Миколаївський обласний центр лікування інфекційних хвороб", іншим призначено амбулаторне лікування. Ще 14 людей перевіряють на коронавірус.

Як повідомляв УНІАН, за даними МОЗ станом на ранок 14 квітня у Миколаївській області лише 5 випадків COVID-19.

Нагадаємо, СБУ в Миколаївській області виявила грубі порушення під час лабораторної перевірки зразків пацієнтів з підозрою на коронавірус.

Раніше у Миколаївській області перебувала перевірка МОЗ для того, щоб з'ясувати, чому в області досі не виявили жодного випадку коронавірусу. Місцеві ЗМІ писали, що перевірка не виявила жодних порушень, але міністерство повідомило про порушення.

Читайте також: