У МВС припускають, що "мінер" не був у стані алкогольного сп'яніння / фото УНІАН

Станом на 17:30 понеділка,1 червня, "мінер", який погрожував підірвати міст Метро, знаходиться в районному управлінні Національної поліції Києва.

Про це розповів глава Національної поліції міста Києва Андрій Крищенко, передає «Обозреватель». "Він був у збудженому, нервовому стані. Але візуально я можу сказати, що це не алкогольне сп'яніння", – зауважив глава поліції.

Читайте такожВ пакеті у "підривника" на мосту Метро була земля з дротами – поліція

Відео дня

"До нього викликали, крім медичної допомоги, ще й бригаду психіатричної допомоги. Звичайно, з ним будуть проведені всі необхідні експертизи, взяті біологічні зразки, і тоді буде зрозуміло, чи був він у стані наркотичного або алкогольного сп'яніння".

За словами Крищенко, зараз з чоловіком проводяться слідчі дії. "В залежності від його стану, від його усвідомлення того, що він зробив, слідчим за погодженням з процесуальним керівником буде прийнято рішення про його утримання в слідчому ізоляторі чи в якомусь іншому місці", – повідомив представник поліції.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 1 червня вдень червона лінія київського метро працювала від станції "Академмістечко" до станції "Арсенальна" та від станції "Лісова" до станції "Дарниця".

Рух через міст було призупинено через чоловіка, який повідомив, що має вибухівку і погрожував підірвати міст. Пізніше його затримали. Чоловік мав при собі муляж вибухового пристрою.