Ув'язнені зробили гігантський підкоп / фото Baza

Шестеро ув'язнених вирили великий тунель і втекли вночі з виправної колонії № 2 в Дагестані.

Про це РБК повідомили в прес-службі УФСІН Росії по Республіці Дагестан.

"При проведенні обходу на контрольно-слідовій смузі був виявлений підкоп. Негайно був проведений підрахунок засуджених, в ході якого виявлено факт відсутності шести засуджених",- сказали в прес-службі.

Там додали, що по тривозі був піднятий особовий склад зведеного загону УФСІН, виставлені розшукові пости, а також розіслані орієнтовні дані на засуджених.

"В даний час проводяться заходи з розшуку осіб, які вчинили втечу. Для з'ясування обставин, що сприяли вчиненню втечі, призначена службова перевірка",- додали в прес-службі.

Як повідомляє ТАСС, серед тих, що втекли, був один уродженець Таджикистану і п'ятеро уродженців Дагестану. Четверо відбували покарання за наркотичні злочини, двоє - за вбивства.

"Інтерфаксу" в МВС Дагестану повідомили, що весь склад відомства піднятий по тривозі через втечу шістьох ув'язнених. За їх даними, один з них засуджений до 15 років колонії за вбивство, двоє - до 12 років за наркотики, один - до восьми років і ще двоє до інших термінів, але не менше восьми років.

Виправна колонія № 2 суворого режиму знаходиться в селищі заміському в Махачкалі. У ній можуть міститися до 1,1 тис. ув'язнених.

Читайте такожЛеонід "Коперфілд": у Москві вбивця втік з клітки в залі суду (відео втечі)

Вас також можуть зацікавити новини: