Дніпро переміг в домашньому матчі Суперліги Миколаїв / fbu.ua

В Дніпрі завершився матч регулярного чемпіонату української баскетбольної Суперліги, в якому місцева команда приймала Миколаєв та перемогла суперника.

Гра завершилася з рахунком 88:82, повідомляє офіційний сайт змагань

Корабели нав’язали серйозну боротьбу дніпрянам, проте останні все ж знайшли сили на останніх секундах дотиснути та обіграти команду Чернія. 

Відео дня

Розпочалася гра в СК Шинник з двох балів від гостей, на що дніпряни відповіли ривком 9:0. Головний тренер корабелів відразу взяв тайм-аут вже на другій хвилині гри, аби не втратити контроль над матчем. На гравців гостей це подіяло і вже після цього команди грали рівно. Завершилась перша чверть за рахунку 28:20. 

В другій десятихвилинці команді Дениса Журавльова вдалося розвинути власну перевагу до 10 балів, проте після цього миколаївці почали скорочувати та дещо підтягнулись в рахунку – за хвилину до завершення першої половини гри перевага господарів складала лише 2 бали. 

Проте, останнє слово в періоді було за дніпрянами. Мішула влучив ефектні три бали після ведення та встановив остаточний рахунок – 47:42. 

Корабели зі старту одразу зі старту третьої десятихвилинки кинулися наздоганяти суперників та вже за півтори хвилини ігрового часу скоротили різницю в рахунку до мінімуму, а ще через хвилину Зотов власним дальнім вивів гостей вперед у рахунку. Після цього всі 7 хвилин на паркеті в Дніпрі були справжні баскетбольні гойдалки. Лідер змінювався практично з кожною атакою команд7 Перемогу ж в цьому надзвичайно цікавому для глядачів та дуже нервовому для наставників двобої здобули господарі паркету – 88:82. 

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ

Суперліга Парі-Матч

Дніпро, СК Шинник 

БК “Дніпро” – МБК “Миколаїв” – 88:82 (28:20, 19:22, 17:22, 24:18) 

Дн: Тимофеєнко – 20оч, 7пб, 5рп; Мішула, Вільховецкий, Ревзін – по 11 очок. 

Мк: Зотов – 17оч; Попов – 16оч, 6рп; Омоера – 11оч, 7пб, 6рп;