Знайдено ймовірний Youtube-канал стрілка Засоріна / Youtube, Godlike

Користувачі пабліка MDK знайшли імовірний Youtube-канал Данила Засоріна, який відкрив стрілянину по своїх одногрупниках в коледжі російського Благовіщенська. Відео з каналу оприлюднили декілька російських ЗМІ.

Читайте такожЗ'єднання явилося фото стрільця, який влаштував бійню в російському коледжі

Як повідомляє TJournal, останнє відео на каналі опубліковано 13 листопада. Автор ролика говорить про те, що ніхто не зміг би зупинити його, і порівнює свою ситуацію з сумнозвісною стріляниною в американській школі «Колумбайн». На його думку, тоді школярам, які скаржилися на думки про вбивства, не допомогли, а «просто прописали якісь таблетки» і випустили на вулиці.

Зазначається, що на аватарі каналу стоїть фото одного зі стрільців в «Колумбайн» Ділана Кліболда.

Автор відеоролику розповів, що припинив спілкування зі своїм єдиним другом, який фактично спивається. Він хотів би повернутися в часи школи або дитячого садка, коли «все було просто».

«Якщо б я зараз подзвонив [другу] Данилу, я б йому сказав: «Завтра це станеться». Ну і що б він зробив? Подзвонив би в поліцію? Знаючи нашу поліцію, вони б просто поклали слухавку. Подзвонив би моїм батькам? Я б їм професійно нап***ів, що Данька біситься.

Ніхто б не зміг зупинити з тих, кого будуть звинувачувати по телеку, коли це станеться. Тому думайте в цю сторону. Ще, звичайно, прикро, чому саме я, чому саме тут, чому саме зараз», – відзначає він.

У ролику від 20 вересня з'являється юнак, схожий на Данила Засоріна. У відео він вчиться стріляти з рушниці.

Нагадаємо, студент Данило Засорін влаштував стрілянину в будівельному коледжі Благовіщенська (Росія). Хлопець відкрив вогонь з дробовика по однолітках.

Всього він зробив 5 пострілів. Один загиблий, стрілок наклав на себе руки. Двоє студентів поранено.

ЗМІ пишуть, що причиною стрілянини у коледжі в російському Благовєщенську могла стати помста за дівчину. За словами однокурсників Засоріна, його близьку подругу зґвалтували в одній з аудиторій.