Погода в Україні / фото Pixabay

Найближчим часом в Україні очікуються періодичні опади, однак сильноого похолодання не буде. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

"Надалі в Україні переважатиме волога, з періодичними опадами, погода. Проте сильного холоду не видно", - спрогнозувала вона.

Так, за її словами, вже сьогодні з другої половини дня та надвечір накриє мокрим снігом та дощем західні області, зачепить Вінниччину та Одещину. У четвер опадів в Україні ще побільшає.

Відео дня

"Завтра опади періодично випадатимуть повсюди в Україні, лише східні області утримаються від надмірної вологи - там без істотних опадів", - каже синоптик.

За її прогнозом, температура повітря 24 листопада найвищою очікується у південній частині, +9...+14 градусів, в Криму - до +17. У центрі та на сході +2...+9 градусів. На півночі та заході -3...+3 градуси.

Погода до кінця тижня

За прогнозом синоптика Ігоря Кібальчича, вже за день в Україні очікуються дощі, мокрий сніг та посилення вітру. Опади також будуть й на вихідних.

"У п'ятницю, 25 листопада, внаслідок активізації циклонічної діяльності, пройдуть опади у вигляді дощу та мокрого снігу у центральних, південних та західних областях. Вітер східний, у західній частині північно-західний, 7 - 12 м/с", - зазначив синоптик. 

Вас також можуть зацікавити новини: