Сьогодні в Україні похолодає / фото picjumbo.com

У суботу, 4 лютого, в Україні почнеться похолодання. Температура протягом дня знизиться по всій країні. На півночі та північному заході навіть вдень буде "мінус". 

Сьогодні в Україні домінуватиме похмура погода і в багатьох областях очікується сніг. Про це свідчать дані Погода УНІАН

На заході України температура вдень триматиметься від -3° до "нуля", лише на Закарпатті та в Івано-Франківській області стовпчики термометрів піднімуться до +1°. Повсюдно очікується сніг.

Відео дня

У північних областях небо сьогодні буде затягнуте хмарами. Температура очікується на рівні -1°...-2°, в Сумській області - сніг.

На сході України стовпчики термометрів покажуть 0°...+1°. У Донецькій області очікується сніг, на решті території ймовірність опадів менша. 

У центрі України сьогодні також сніжитиме. Тут температура протягом дня буде коливатися від -2° до +1°. У Полтавській, Дніпропетровській та Вінницькій областях будуть опади. 

На півдні України сьогодні традиційно буде найтепліше. Тут вдень очікується плюсова температура, до +1°...+3°. Також на півдні країни очікується невелика хмарність, лише в Одеській області буде похмуро і пройде мокрий сніг.

4 лютого в Україну прийдуть морози / фото УНІАН

Похолодання в Україні: що відомо

Раніше про похолодання попереджала синоптик Наталія Діденко. За її словами, зміна погоди очікується в ці вихідні. Також синоптик повідомила, що весь наступний тиждень буде в Україні морозним і з періодичним снігом.

Народний синоптик Станіслав Щедрін каже, що з 5 по 10 лютого в нашу країну надійде холодна повітряна маса арктичного походження. У цей період, за його даними, на півдні, центрі України і в Карпатах очікуються сильні снігопади, хуртовини, поривчастий вітер і місцями ожеледь.

Вас також можуть зацікавити новини: