Синоптик спрогнозувала, де у понеділок можлива гроза / фото УНІАН

Погода в Україні завтра, 27 травня, може бути несприятлива на півдні та на заході - місцями можливі дощі, а подекуди - з грозами.

На сході, на півночі та у центральній частині нашої держави істотні опади не очікуються, поділилася прогнозом синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook. "Найцікавішим завтра є той факт, точніше, прогностична деталь - що найнижча температура передбачається у південній частині та на південному сході України, +19+23 градуси", - зазначила експерт.

За прогнозом синоптика, на решті території нашої держави температура повітря може становити від +23 до +28. Погода в Києві завтра спрогнозована тепла, вдень очікується до +26. Серйозні опади у столиці української держави, згідно з прогнозом Діденко, навряд будуть.

Відео дня

Важливі новини України про погоду - сьогодні це варто прочитати

Нагадаємо, у Центральній геофізичній обсерваторії ім. Бориса Срезневського повідомили, що 20 травня у Києві "стартувало" метеорологічне літо. За відомостями експертів, у місті літня погода встановилася на тиждень пізніше, аніж це фіксувалося впродовж багатьох минулих років.

Пізніше Український гідрометцентр спрогнозував, яка погода у червні 2024 очікується у нашій країні. Синоптики зазначали, що середня місячна температура повітря на більшій частині нашої території очікується від +19 до +23 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: