У фракції “Слуга народу” проведуть внутрішнє розслідування щодо змісту переписки їхнього депутата В’ячеслава Медяника, яку зафіксували журналісти.

Як передає кореспондент УНІАН, про це голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія повідомив у коментарі журналістам, відповідаючи на запитання щодо інформації про скандальну переписку Медяника.

Читайте такожВідлуння ситуації з інтимною перепискою у Раді: нардепи придумали, як ховати смартфони від об'єктивів (фото)

Відео дня

«Ми завтра будемо проводити внутрішнє розслідування цього інциденту. Потім: у нього є версія, що це якась інформація, там якісь розкрадання цукрового майна на якусь суму. У нього є якась своя версія, і ми хочемо цю версію, по-перше, заслухати, по-друге, - перевірити та верифікувати...», - зазначив Арахамія.

Він додав, що у разі, «якщо це так, як вона зараз виглядає у ЗМІ, тоді будемо виносити на комітет з етики».

Як повідомляли деякі ЗМІ, 16 жовтня журналісти у парламенті сфотографували переписку у месенджері Медяника з чоловіком, який просив надати сприяння у якихось справах в Генпрокуратурі. Зокрема, в переписці згадується прізвище заступника генпрокурора Віктора Трепака, а також вживаються слова «цукор» та «океан».