Фото з відкритого доступу

Сьогодні Державна дума Росії зняла обмеження кількості президентських термінів. Перед голосуванням поправки глава Кремля Володимир Путін у спеціальному зверненні заявив, що має намір балотуватися на черговий термін, якщо Конституційний суд РФ дасть відповідний висновок.

У соцмережах бурхливо відреагували на перспективу і далі залишатися під владою Путіна.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 10 березня, депутат Держдуми РФ Валентина Терешкова запропонувала зняти обмеження на кількість президентських термінів і дозволити Путіну знову обиратися на цю посаду.

Раніше депутат Держдуми від партії влади «Єдина Росія» Олександр Карелін заявив, що внесе до другого читання законопроекту про зміну конституції РФ поправку про дострокові парламентські вибори. Володін заявив, що поправка буде розглянута 10 березня.

Крім цього, лідер ЛДПР Володимир Жириновський запропонував провести дострокові вибори в Держдуму 20 вересня, а також дати Держраді повноваження обирати президента РФ з декількох запропонованих кандидатур і використовувати цю процедуру на наступних виборах глави держави до 2024 року.