В РФ азербайджанці влаштували криваві розбірки з окупантом (відео)

У місті Шарипово Красноярського краю РФ четверо азербайджанців з арматурою та молотком накинулись на окупанта, який нещодавно повернувся з України.

РосЗМІ повідомляють, що троє громадян Азербайджану нібито почали чіплятися до жінки, яка проходила повз разом зі своїм чоловіком-окупантом. До конфлікту приєднався ще один пересічний росіянин, який намагався заступитися за "своїх".

Азербайджанці покликали четвертого знайомого, який приніс арматуру та два будівельні молотки. Розпочалася бійка. Чоловіка, який заступився, вбили, а окупанта і його дружину тяжко поранили – їх госпіталізували.

Як пишуть пропагандисти з посиланням на очевидців, під час бійки азербайджанці нібито вигукували "Отримуйте, російські свині".

Обережно! Сцени насильства

Інші інциденти з окупантами

Як повідомляв УНІАН, у Росії розшукують найманця ПВК "Вагнер" Олексія Костроміна, який підозрюється у жорстокому побитті та зґвалтуванні дівчини.  

Це не перший злочин Костроміна. У грудні 2020 року в Кіровській області було скоєно страшне вбивство. Зокрема, в одній з квартир в селищі Созимський виявили мертву 20-річну студентку коледжу. Виявилося, що на ґрунті ревнощів її забив молотком 24-річний співробітник Управління Федеральної служби виконання покарань (УФСІН) РФ – той самий Олексій Костромін.

Перед цим у Бурятії найманець ПВК "Вагнер" напав з гранатою на жінку. Раніше його судили за крадіжку, грабіж і умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило за собою смерть. А раніше в Москві ще один учасник війни проти України напав на сусідку, жорстоко побив її і підпалив ліжко.

Вас також можуть зацікавити новини: