Лоукостер EasyJet може почати польоти в Україну в 2020 році / ілюстрація REUTERS

Один з найбільших лоукостерів Європи, британська авіакомпанія EasyJet може почати польоти в Україну вже восени 2020 року.

Читайте такожУкраїнська SkyUp Airlines відкрила продаж квитків за 14 європейськими маршрутами з вильотом із Києва

Як повідомляє avianews.com, за офіційною інформацією авіаційної влади Італії ENAC, EasyJet вже отримала права на польоти з Італії в Україну до кінця жовтня 2020 року.

Відео дня

Список маршрутів поки не вказується, проте вже є інформація, що авіакомпанія зможе виконувати в Україну 12 щотижневих рейсів. Права оформлені 23 липня на австрійський підрозділ EasyJet - EasyJet Europe Airline GmbH.

Раніше лоукостер EasyJet ніколи не літав в Україну, а на пострадянському просторі працював тільки на російському ринку до 2016 року.

EasyJet планує почати літати з України в Італію / ілюстрація REUTERS

Довідка: EasyJet Airline Company Limited - це британська лоукост-авіакомпанія, заснована в 1995 році. Базується в аеропорту Лондон Лутон. Наразі EasyJet є однією з найбільших бюджетних авіакомпаній Європи, виконуючи внутрішні та міжнародні рейси в більш ніж 30 країнах за більш ніж 300 напрямками, серед яких основним є Лондон, Женева, Берлін, Ньюкасл, Орлі, Базель, Брістоль тощо. Ще один хаб EasyJet в Європі крім Лутон - Міланський аеропорт Мальпенса.