Дональд Трамп / REUTERS

Президент США Дональд Трамп прокоментував результати спільного опитування ABC News і The Washington Post, згідно з яким відзначається рекордне падіння довіри до нього.

Про це Трамп написав на своїй сторінці в Twitter.

Читайте такожТрамп пообіцяв Макрону переглянути позицію по Паризькому кліматичного угоди

Відео дня

"Опитування, проведені Washington Post та ABC, були чи не найбільш недостовірними під час президентської виборчої кампанії. Хоча результат майже в 40% не такий вже поганий зараз!", - написав президент США.

Згідно з результатами опитування ABC News і The Washington Post, рейтинг довіри до президента США впав до рекордної позначки у 36%. Це є найнижчим показником за останні 70 років, відзначає видання. При цьому своє несхвалення американському лідерові висловили 58% респондентів, а 48% заявили, що "категорично не схвалюють" президента Трампа.

Згідно з опитуванням, падіння рейтингу Трампа пов'язано з погіршенням становища США на міжнародній арені, про це заявили трохи менше половини опитаних. З цим не погодилися 27% опитаних.

За даними Gallup, у перший день після інавгурації президентство Трампа схвалювали приблизно 45% респондентів, стільки ж - висловлювалися проти.