Діагноз підтверджений у мешканок Одеси / ua.depositphotos.com

В Одесі підтверджено ще два випадки захворювання коронавірусом, одна з тих, що заразилися - в реанімації.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив голова Одеської обласної державної адміністрацією Куций Максим.

Читайте такожВ Україні вже 356 хворих коронавірусом

Відео дня

Він зазначив, що 28 березня лабораторний центр МОЗ в Одесі отримав ще два позитивних результати дослідження на COVID-19.

Діагноз підтверджений у мешканок Одеси.

Як відзначає Куций, одна з хворих – жінка, 1988 р. н., нещодавно повернулася з Туреччини. На даний час вона знаходиться на лікуванні в Одеській міській клінічній інфекційній лікарні, де отримує симптоматичне лікування. Її стан медики оцінюють як задовільний.

Друга хвора – жінка, 1952 р., за межі Одеси не виїжджала.

«У неї діагностували двосторонню пневмонію. При госпіталізації стан хворої незадовільний. Її перевели у відділення реанімації», - повідомив Куций.

Це перший випадок в Одеському регіоні зараження коронавірусом людини, яка не покидала межі населеного пункту, в якому проживає.

Читайте такожУ Чернівецькій області кількість інфікованих коронавірусом зросла до 59

За даними голови ОДА, таким чином, у регіоні зафіксовано 8 випадків захворювання COVID-19.

Як повідомляв УНІАН, 25 березня стало відомо, що в Одеському регіоні зареєстровано чотири випадки коронавірусу COVID-19. Захворіли подружжя (чоловік 1963-го і жінка 1965 р.), що повернулися з Італії, чоловік, 1973 р.н., що прибув з Німеччини, а також чоловік, 1995 р. н., який приїхав із США.

26 березня підтвердився діагноз у чоловіка, 1983 р., що повернувся з США, а на наступний день - у жінки, 1963 р. н., побувала у Франції.

Читайте також: