Порошенко потрапив у черговий скандал / фото УНІАН

У мережі оприлюднили аудіозапис розмови з голосом, схожим на Порошенка, і голосом, схожим на голос голови Нацкомісії з цінних паперів Тимура Хромаєва.

Про це написав журналіст Олександр Дубинський у своєму Facebook.

Читайте також"Та пішов ти": у Харкові з Порошенком стався черговий конфуз (відео)

Відео дня

Судячи з запису, Порошенко подзвонив чиновнику з метою уточнити, чи дійсно той написав пост в фейсбуці про недостатність реформ в банківському секторі. В ході бесіди Порошенко перейшов на підвищені тони, почав розмовляти російською мовою, при цьому використовуючи нецензурну лексику і звертаючись до Хромаєва на "ти". Чиновник підтвердив, що це він написав пост, але не назвав це критикою. В результаті Порошенко пообіцяв на це відреагувати відповідно і не забув привітати Хромаєва зі святом.

Увагу, на відео присутня ненормативна лексика!

Ймовірно, у розмові йдеться про пост Хромаєва ще 2015 року, який було видалено.

"А мені здавалося, що ми ще не починали реформувати і будувати нову фінансову систему України. Пожежу може і загасили, але сміття, руїни і уламки старої системи заважають новому розвитку", - писав тоді Хромаєв у пості, скріншот якого опублікувала у своєму Facebook голова Комітету з медіа та комунікацій в Американській торговій палаті в Україні Тетяна Попова.