Порошенко, на думку експерта, становить небезпеку через свої страхи / фото УНІАН

Політичний аналітик, екс-нардеп і голова мистецького об'єднання Остання барикада Олександр Доній висловив думку, що наступний термін для президента Петра Порошенка стане для України періодом занепаду.

"Україна ще більше віддалятиметься за рівнем життя, цінностей і демократії від інших європейських країн. А це - небезпечно. Сутність цієї влади - це крадіжка. Для цього ці люди і прагнули до влади, і хочуть залишатися біля керма. Тому стримування може бути тільки в передвиборчий період, коли до цього прикута увага громадськості. Як тільки увага громадськості зникне або зменшиться, злодійство почнеться з новою силою", - сказав Доній під час чату на Главреді.

Читайте також"Як мертвому припарки": політолог пояснив, чому мовний закон не допоможе Порошенку

Відео дня

За словами аналітика, великі шанси, що за багаторазове порушення закону Порошенко потрапить за ґрати. І він буде робити все, щоб уникнути покарання. Доній переконаний, що нинішній глава держави здатен вдатися до фальсифікацій під час виборів, щоб отримати другий президентський термін.

"Відчуття фізичної небезпеки, про яку говорив Янукович, вочевидь, було одним із факторів, чому він застосував зброю проти власного народу. Тому у нас дуже великі ризики, пов'язані саме зі страхами Порошенка", - підкреслив Доній.