Київ посилено охороняють / УНІАН

Правоохоронці посилено охороняють правопорядок у Києві під час карантину, запровадженого через поширення коронавірусу.

На вулицях столиці стало помітно більше співробітників поліції, Національної гвардії та Муніципальної варти. Вони патрулюють громадські місця, контролюючи при цьому дотримання киянами обмежувальних норм. Значну кількість поліції можна побачити в парках, скверах та зелених зонах.

Як повідомляв УНІАН, 11 березня Кабінет міністрів у зв'язку з поширенням коронавірусу прийняв рішення ввести в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня, який пізніше був продовжений до 24 квітня.

Відео дня

Читайте такожВ мережі показали парафіян-порушників: натовп з дітьми біля церкви в Києві і причащання "з однієї ложечки" у Львові (фото, відео)

З 6 квітня уряд посилив карантинні заходи. Зокрема, до 24 квітня заборонено: перебування в громадських місцях без респіратора або захисної маски; переміщення групою осіб більше ніж дві особи, крім випадків службової необхідності і супроводу осіб, які не досягли 14 років; перебування у громадських місцях осіб, які не досягли 14 років, без супроводу дорослих.

Також заборонено відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових і прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією особою і в разі службової необхідності; спортивних і дитячих майданчиків; проведення всіх масових заходів; перебування на вулицях без документів, що засвідчують особу; самовільно залишати місця обсервації.

Читайте також: