фото прес-служби

Благодійний фонд Favbet Foundation продовжить забезпечувати українських захисників автомобілями, які є вкрай необхідними на фронті. Про це повідомив президент Favbet Foundation Андрій Матюха.

"Кожен додатковий автомобіль на передовій – це в першу чергу врятовані життя наших захисників. Це підвищені шанси на вчасну евакуацію й надання кваліфікованої медичної допомоги пораненим. У 2024 році ми продовжимо системно допомагати ЗСУ в тому числі автомобілями", – наголосив він.

Загалом з початку повномасштабного вторгнення Росії Збройні сили України та інші Сили оборони отримали 260 автомобілів за сприяння Favbet Foundation, повідомили представники фонду. В першу чергу це пікапи та позашляховики високої прохідності, які допомагають захисникам виконувати не лише логістичні, а й бойові завдання поблизу лінії фронту.

Відео дня

Зокрема, днями фонд Favbet Foundation передав бійцям ЗСУ одразу три позашляховики – Mitsubishi L200, Nissan Pathfinder та Isuzu Pick Up. Вони надійшли в розпорядження підрозділів, що залучені до організації оборони в Донецькій області.

Favbet Foundation продовжить постачати захисникам України на фронт необхідні авто

Нагадаємо, серед наданих ЗСУ 260 авто від Favbet Foundation були 53 нових позашляховики Peugeot Landtrek, передані ударним ротам "Армії дронів". Також за сприяння Favbet Foundation ЗСУ отримали понад 130 дронів різного типу, в тому числі ударного. Всього ж сумарна допомога ЗСУ та іншим Силам оборони за сприяння фонду склала понад 190 млн грн.

Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований 2020 року. Фонд підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку.